Nu är Infarten till Gårdskär prickad

Skrivet 2016-07-21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inga problem att ta sig in till den nya besökshamnen. 

Läs mer...


Välkomna till Gårdskär!

Skrivet 2016-05-21

Välkomna till Gästriklands Båtförbunds nya besökshamn vid inloppet till Gårdskärs fiskehamn. 

Tillsynsansvarig för anläggningen är Skutskärs Båtklubb som också har bidragit med en stor del av arbetet för att få projektet i hamn. Men precis som vid alla andra av våra anläggningar är den nya hamnen gratis att besöka och öppen för allt rörligt friluftsliv.

På Patric Norlins informativa drönarbild från 2015 saknas såväl bojar som brygga, och det konstfärdigt utförda grilldäcket som kommer att invigas med korvgrillning lördagen den 4 juni klockan 13.00.  

VÄLKOMNA!Färsenön i vinterskrud

Skrivet 2016-01-24

Grillplatsen vid Färsenön i Storsjön fungerar även som utflyktsmål vintertid. De här besökarna kom med snöskoter från Storvik via kanalen mellan Näsbysjön och Storsjön för att njuta av frisk luft, glögg och korvgrillning. 6 grader minus.. rena vårvädret enligt uppgift. Ännu en rapport från Gårdskär

Skrivet 2015-11-16

November.. Årets tråkigaste månad och slut med båtsäsongen för de flesta av oss, men inte för Jim Sjöström och Janne Wennlund från Skutskärs BK som gav sig ut för en sista arbetsdag vid Hällörarna. 

Läs mer...


Rapport från Gårdskärsprojektet

Skrivet 2015-10-11

Lördagen tillbringade Leffe Gerlin, och undertecknad tillsammans med Skutskärs BK på Hällörarna vid inloppet till Gårdskär.   

Bojarna finns på plats sedan ett par veckor och materialet till mulltoaletterna likaså. Dagens uppgifter var att montera dasset, frakta ut virke och regla upp för trädäcket vid klipporna. 

Läs mer...


Första Föregående | Sidan 1 av 3 | Nästa Sista
1 2 3