Välkommen Till Gästriklands Båtförbund!Håll koll!!!

Skrivet 2021-04-13

Det har börjat komma in rapporter om suspekta förehavanden på sina håll. Personer som till synes är ute för att rekogniserare och har fotat både båtar i vattnet och på uppställningsplatser.

Så var vaksam!

/JonasNyrenoverade bryggor

Skrivet 2021-03-26

Gävle kommun har renoverat ett knippe bryggsektioner under vintern. Fyra av dem ska till Gållsgrund och två ska tillbaka till Vitgrund för att komplettera den nya som de lade dit förra året.

Nu väntar de bara på att göra klart det sista på arbetsflotten och sen sjösätta den. Arbetsflotten är ny sen förra året och det har genomförts några modifieringar under vintern.

 

/JonasHäng med oss på vår resa...

Skrivet 2020-12-07

 

Inriktningen på Gästriklands båtförbunds verksamhet, formas av de 21 anslutna båtklubbarna i Gästrikland. Några av våra uppgifter är att ge anslutna klubbar information (bl.a. från Svenska Båtunionens styrelse, dess kansli och kommittéer), främja fritidsbåtlivets utveckling, öka kunskaperna kring båtlivet, verka för en god och långsiktig miljövård, arbeta för ökad säkerhet till sjöss och för en levande skärgård - genom att påverka myndigheter, politiker, tjänstemän och andra.Läs mer om vad ovanstående kan innebära i realiteten:

Läs mer...


Folder, Gästriklands båtförbund

Skrivet 2020-09-28

Du kan själv ladda ner och / eller skriva ut vår folder, med övergripande information om GBF:s verksamhet, i PDF-format.

Vid utskrift; välj dubbelsidig utskrift med vändning längs kortsidan.

Här är länken: Informationsfolder GBFMiljötillsyn i båtklubben

Skrivet 2020-03-09

 

Under helgen 7-8 mars var det Miljökonferens där en hel del avhandlades. Alldeles för mycket att återge i ett svep, men valda delar kommer att komma.

Nina Hertzberg, anställd som Hållbarhetsansvarig på SBU:s kansli, med ett förflutet som kommunal miljöinspektör informerade om tillsynsprocessen:


Båtklubbar klassificeras sen några år tillbaka som miljöfarlig verksamhet,

jonas
Läs mer...


Första Föregående | Sidan 1 av 1 | Nästa Sista
1