Warning: Undefined array key "sub" in /customers/d/6/6/gastriklandsbf.se/httpd.www/index.php on line 82 Warning: Undefined array key "ID" in /customers/d/6/6/gastriklandsbf.se/httpd.www/index.php on line 85


Ett interregionalt förstudieprojekt

Skrivet 2015-11-15

Regionalt Skärgårdssamarbete omfattar kustområdena från Östhammars kommun i söder till Nordanstigs kommun i norr, samt Sandvikens kommun i väster.

Läs mer...


Regionalt skärgårdssamarbete

Skrivet 2015-10-27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 20 oktober träffades styrgruppen för ett möte i Karlholm. Efter lunch passade vi på att göra ett besök i den gamla Karlitfabriken och informera oss om hur projekt Karlholms Strand utvecklas.

Läs mer...


Arbetet återupptas

Skrivet 2015-09-02

Nu har arbetet med förstudien till det Regionala Skärgårdssamarbetet kommit igång på allvar efter sommarens uppladdning. Vecka 34 samlades projektgruppen i Söderhamn och samma vecka träffades styrgruppen i Öregrunds BK:s klubblokal för en genomgång av nuläget, vad som hänt under sommaren och för strategisk planering.

Förutom projektledaren Björn Tengelin var Gästriklands Båtförbund, Östhammars kommun, Karlholms strand, Region Uppsala län/Visit Uppland och Gävle kommun representerade vid styrgruppsmötet.

 Rapport från Regionalt skärgårdssamarbete

Skrivet 2015-06-26

Arbetet rullar på, en förprojektledare har utsetts och den rollen tilldelades Björn Tenglin. Björn som kommer från Örebro har tidigare erfarenhet från vattenprojekt och är båtintresserad. Den nye projektledaren deltog och presenterade sig för styrgruppen vid deras senaste möte i Gävle.  

Björn meddela att han och Pär Granström från Kultur & fritidskontoret i Gävle kommer att färdigställa projektspecifikationen under de första veckorna i juli. Projektet drar igång på allvar i augusti och projektledaren kommer därefter att rapportera till styrgruppen var fjortonde dag.

En sak som särskilt diskuterades under det senaste mötet var hur vi ska få ännu fler näringsidkare inom området turism att bli intresserade. Mer information om projektet kommer efter hand.Ansökan inlämnad

Skrivet 2014-09-18

 

Nu är vår gemensamma ansökan om medel till "Förstudie angående Regionalt skärgårdssamarbete" inlämnad till Region Gävleborg.

Regionen beräknar att ta beslut i frågan senast den 21 november så nu är det bara att hoppas och tro på ett positivt besked.

 

 

Om allt går som vi hoppas rullar planeringen igång på allvar redan under hösten. Mer information hittar du här och på Gävle kommuns hemsida efter hand.Första Föregående | Sidan 1 av 3 | Nästa Sista
1 2 3