Warning: Undefined array key "sub" in /customers/d/6/6/gastriklandsbf.se/httpd.www/index.php on line 82 Warning: Undefined array key "ID" in /customers/d/6/6/gastriklandsbf.se/httpd.www/index.php on line 85


Häng med oss på vår resa...

Skrivet 2020-12-07

 

Inriktningen på Gästriklands båtförbunds verksamhet, formas av de 21 anslutna båtklubbarna i Gästrikland. Några av våra uppgifter är att ge anslutna klubbar information (bl.a. från Svenska Båtunionens styrelse, dess kansli och kommittéer), främja fritidsbåtlivets utveckling, öka kunskaperna kring båtlivet, verka för en god och långsiktig miljövård, arbeta för ökad säkerhet till sjöss och för en levande skärgård - genom att påverka myndigheter, politiker, tjänstemän och andra.Läs mer om vad ovanstående kan innebära i realiteten:

Läs mer...


Omfattande arbeten inför sommaren

Skrivet 2019-04-17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I vår, innan högsäsongen är det som vanligt mycket som behöver åtgärdas vid Vitgrund och Gållsgrund. Det gäller ju att underhålla anläggningarna om dom inte ska förfalla.

Läs mer...


Tillbakablick på 2016

Skrivet 2017-01-18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Året som gick blev som förväntat och enligt verksamhetsplanen. Ekonomin som till stor del påverkar verksamheten har varit god. Med det menas inte att vi haft obegränsade resurser, men genom en ballanserad  budget, god planering och samarbete med båtklubbar, bidrag från kommuner, och länsstyrelse har vi kunnat åstadkomma det vi planerat och mer därtill.

Läs mer...


Axplock från Unionsrådsmötet

Skrivet 2014-11-24

 

 

Uppslutningen var god vid Unionsrådets möte i Stockholm den 23 november där vi bland annat fick träffa SBU:s nye verksamhetschef Peter Karlsson.

Läs mer...


Mer om SBU:s verksamhet

Skrivet 2014-05-11

SBU utvecklar programvara inom Data och IT för föbund och båtklubbar som fritt får användas av medlemmarna.

Man utvecklar även helhetslösningar för båtklubbarna och utbildar klubb- och förbundsfunktionärer. 

Läs mer...


Första Föregående | Sidan 1 av 3 | Nästa Sista
1 2 3